diumenge, de setembre 23, 2007

El curs comença...

Aquest dilluns comença ja el nou curs...Sensacions diverses hem pasen pel cap en aquest moment, des de les ganes d'afrontar una nova etapa d'allò que m'agrada fins el pesimisme de la rutina de cada dia. Però, és més fort les ganes de començar el curs. Aquest és un any, pel que fa a la carrera, que promet ser molt interesant ja que les assignatures que he pillat tenen molt bona pinta, i molts dels professors també.

Inici del curs és igual a inici de la lluita estudiantil també, la qual ja va començar amb la protesta en l'inici de l'obertura del curs universitari (al qual no vaig poder assitir per motius externs a mi, ejem). Aquest any, s'ha de seguir donant un esglaó més en el nostre treball per arribar a aconseguir el que volem.

Arrere deixem l'estiu, amb el concurs de mòbils que vam suspendre ahir a causa de la pluja intensa (tot i que voliem fer-ho plovent, però el camp estava amb molta aigua). Nits de Les Coves que pareixen ser mítiques ja, com alguna volta he comentat ací. Sopars sorpreses, poques berbenes, el treball d'estiu, etc. La carrosa del Tio Canya, el sopar del cuïner mallorquí, el concert de Jazz ( el qual hem va mostrar una forma nova d'entendre la música, i com no ,la vida), vore a Pep el Botifarra en Bocairent no té preu, les xerrades a la Fresca, etc. Haver tornat a estar en Bocairent més de dos dies seguits en casa. Haver pasat amb els amics un estiu que ha suposat molt per a mi i que potser, no hem disfrutat com altres anys, però si que hem estat units en alguns moments importants que han fet que estigam cada cop més units. Estar amb la maniàtica en tot aquest estiu...

En fi, demà a les 11 a classe...