dilluns, d’abril 28, 2008

Política de verbena, política valenciana

L'altre dia Arnau hem passava aquesta notícia, el titular del qual era "Font de Mora vincula el trasvase del Ebro con la mejora de la educación pública". La veritat que hem va deixar bocabadat de com poden ser de "simpàtics" els "nostres" governadors, o botxins crec que queda millor. La veritat que el Conseller, va fer tot un espectacle ja que va iniciar totes les respostes seves en la sessió de control, amb una reivindicació del famós "transvase del Ebro" i defenent les hipotètiques millores socio-econòmiques que portaria al País Valencià. En teoria, les preguntes que se li feien eren sobre educació, dos fetes pel PSOE i una per Compromís (o el que queda d'ell). Vegem les preguntes i la seva resposta.

1. PSOE pregunta sobre els criteris d'adscripció dels centres d'escoles de primera en els centre de secundaria.

Resposta: el conseller inicia la resposta, com hem dit, reivindicant la importància del Transvàs del Ebre, ja que segons Font de Mora, de que aquest trasvassament es fera, hi hauria un millor estatus socioeconòmic, i que per tant, (lògica pura i dura del nostre Conseller) tindriem més centres públics, i més centres concertats i es podria distribuir d'una manera més adequada els nostres recursos... En fi, que cal afegir aquesta resposta? La veritat que s'ha tornar al debat bronc i sense cap sentit des de la Generalitat Valenciana en el tema de l'aigua. Aquesta és una demostració de com preguntar una cosa i contestar una altra, perquè la resposta no tenia res a vore en la pregunta.

2. PSOE pregunta sobre el fracàs escolar.
Resposta, novament espectacular, de Font de Mora afirmant que: sense dubte, el trasvassament del Ebre tindrà uns efectes beneficiosos, en quant que a pujar el nivell socioeconòmic el País Valencià, podria disposar de més ingressos. I la pregunta que li faria jo seria, però vostè no té altre tema que el Trasvassament del Ebre? I sap que hi ha centres auditius on poden vore si té problemes d'oida?

3. Compromís pregunta sobre la col·laboració del Consell per a la celebració de les Trobades d'Escoles en Valencià.

Resposta, novament espectacular i en l'estil del showman Font de Mora, on en aquest cas afirma que si la Font del seu cognom poguera acabar amb la carència d'aigua del País Valencià, es donaria per satisfet. Però que clar, que amb el cognom no es pot acabar amb la sequera i que cal un trasvassament, perquè amb ell milloraria molt la posició socio-econòmica i tindríem més diners per a totes aquestes polítiques que Compromís demana.

En fi, pareix mentira les respostes, ja ho sé, però vos assegure que els nostres polítics són així de graciosos, i ens mostren de nou, la seva cara més còmica i simpàtica... La veritat que les Corts Valencianes s'assemblen cada volta més a un Circ. Un Circ que aplega a tants extrems d'estupidesa que no entenc perquè la gent seguix votant-los... Ens tracten a tots els valencians com estúpids amb aquestes respostes, indepdenement del partit que les formule. I el més fort, que es supedita tota la Educació i Santit dels nostres, al Transvassament mentre construeixen i destrueixen el terrirtori per a fer grans events públics amb fons, com no, públic. Si tanta falta d'aigua hi ha, ja fa més de 12 anys que governen ells, per què no han fet res fins el moment? Som la única regió que no s'ha fet encara talls de subministres d'aigua, a Castelló la pressa estava oberta com si res... En fi, tota una sèrie de tonteries que fan de la política valenciana, una política de circ

Per acabar, entreu al blog del Salse 05 on Patriota ens ha posat el cas de la minpulació de Canal 9 a les notícies la última setmana... Sense Paraules, no és res nou, però si que ens deixa sense paraules sempre... Com diuen els de la Gossa " no espereu flors si ens doneu el vostre verí"

2 algú ha dit...:

Anònim ha dit...

quina pena això de l'aigua, la veritat si tinguerem aigua sempre els podriem ofegar, blug blug

Víctor ha dit...

Doncs si...