dimarts, de maig 13, 2008

Quins temps...

Últimament he estat un poc melancòlic amb els temps passats. El motiu? Doncs trobar-me un cd en de fotos a casa. Ací va alguna foto que m'he trobat...

La foto serà de l'any 2004, sols vam assistir aquest grup xicotet dels amics en una excursió que fèiem al Vinalopó en la setmana cultural. La veritat que aquesta va ser un passeig perquè vam anar en bus fins a Banyeres i vam caminar molt poc. Puf com canviem, en quatre anys tots diferents!
D'aquesta foto queda totalment prohibit dir alguna cosa referent al meu pijama excepte paraules d'admiració i de cels perquè no teníeu un com eixe!! La instantània va ser a Tarragona, un viatge que férem, també en l'institut eixe mateix any però a Desembre. La varem fer quan tornàvem de pegar una volta per la nit pel centre històric, vam anar a un bar anomenat "La Cova", que era com les Coves, però més gran! La resta de la classe va anar cap a la zona del port als pubs, però total, nosaltres ,crec que pel que ens varen dir, s'ho vam passar millor pel centre històric.

Aquesta si... A vorer si em trobeu per ahi. No se ni de quin any és! Però sé que era quan anàvem a la caseta de Victoret, la nostra visita per excel·lència en Pasqua any rere any fins que vam anar al Càmping!

Que majors es fem...

6 algú ha dit...:

Anònim ha dit...

AAAIII!! Los años mozos mozos....jijiji això si que era bona vida!!no el que fan els joves hui dia!
Un besot vic!!
Molt wapos tots :D

El Patriota ha dit...

Jo destacaria les meues "espardenyes d'anar per casa", que per cert encara les conserve i els gaste ací a València. Les de Bocairent tenen un altra combinació de colors (més cutres encara).

Víctor ha dit...

Ie...que el pijama eixe encara el tinc i me'l pose... Doncs si, i les fotos que em vist hui,,,puff tela també ruben, però com el teu video en cuca...res! La llàstima que no s'escolta!

aurora ha dit...

Ei!
Ja veig que t'has animat a publicar fotos d'antany! Jajaja, la veritat és que té la seua gràcia... encara que no t'he reconegut!

Besaetes!

Víctor ha dit...

Si la veritat que va ser quan vaig vore el teu article, vaig buscar fotos de temps passats i açò vaig trobar...

El meu pijama és únic, dubte que no sàpies qui sóx jeje.

Materatzzi ha dit...

Xe tu kin viatge, jo tambe utilitze encara el pijameta. Lo millor es la llonganisa d'un euro i la botella de vi.
Per cert es vam dixar una botella de vozca en el hotel tindrem que tornar a per ella