dimarts, de març 31, 2009

D.E.P Punt 2

Ha estat un tràgic succés, un de tants que al nostre país estem ja del tot mal acostumats. L'únic canal de RTVV que ens donava un cert "orgull" ens ha deixat: avui l'analògic ha estat ja un vell amic per a passar-se al digital. En la seva freqüència ara trobem un canal de 24 hores sobre informatius. Què estrany, no? Un canal (no era la panacea però era molt bo) on la producció era quasi tota en la nostra llengua, on la cultura era una bona part important, on hi havia pelis amb versió original, mítiques sèries, aquells documentals que tant agraden a casa meva sobre medi ambient, o com no, els partits de l'ACB o els de l'Alcoiano. En fi, s'han tret de sobre un canal que no es pareixia en res al seu germà gran, canal 9, i ara ha estat substitut d'un totalment diferent.

De tots es ben sabut que canal 9, i els seus informatius en particular, destaquen per la seva transferència informativa i objectiva ( ??? )... I ara, per a que aquelles cases que no tinguen la TDT i no puguen gaudir els analògics, se'ls dona l'opció de 24h de notícies fetes a la plaça Manises i no per periodistes seriosos. Almenys podrien ser un poc més seriosos i dir per què fan en realitat el canvi, per a seguir desinformant a la societat i llevar-se de damunt un canal que els molestava. Les explicacions del director del RTPPV sonen estúpides i rastreres, " la immediatesa i la proximitat amb l'audiència han motivat aquest canvi".

A molts de vosaltres vos sonarà fins i tot inútil aquest post ja que molts de vosaltres compteu amb TDT, però la meva sort no és eixa ja que ni al pis ni a Bocairent en tenim. Què trist, que a algunes zones del nostre territori van a comptar amb dos canals que no destaquen per la seva ètica periodística. De moment, a Bocairent el TDT pareix una cosa més be impossible a curt plaç, ja es sap que estem a vegades a l'última fila de les noves tecnologies.

En fi, avui més que mai DEP Punt 2 per una Ràdio Telivisió Pública i Plural...

3 algú ha dit...:

No es sap. ha dit...

Indignant.

garrotipadur ha dit...

que tristor de gent!!

pascual ha dit...

Últimes notícies: Punt 2 es pot veure per la TDT a Bocairent. Com sona, així que només heu de connectar el vostre recpetor de TDT... va junt amb un pack d'emisores del règim Las Provincias TV, i igula Intereconomia (aquesta no ho se)....