divendres, de maig 22, 2009

Iniciativa Internacionalista estarà el 7 de juny



El Tribunal Constitucional autoritza la llista d'Iniciativa Internacionalista. Finalment han acollit els arguments exposats pels representants d'II-SP en el seu recurs, entre els quals la condemna de "l'ús de la violència per l'obtenció d'objectius polítics en el marc d'un estat democràtic". (veure el recurs).(i veure la notícia)

M'agradaria veure als d'Esquerra Unida que opinen sobre aquest tema perquè no s'han pronunciat en cap moment. Pot ser per què els convenia que aquesta llista estiguera il·legalitzada? Al igual que Esquerra Unida, partits com ERC o d'altres suposadament d'esquerres i indepentendistes no els he vist eixir a defensar aquesta llista (o pot ser ho han fet i no ho he vist). Però si és com supose jo, demostren tots els partits ser com aquells que critiquen tant. Tant sols els importa els vots i plenar-se les butxaces. En els seus estatuts o codis interns, hi ha alguna condemna a l'ús de la violència? Per a que després diguen que aquesta llei de Partits no era sols per al moviment abertzale...

Més informació________

Iniciativa Internacionalista

2 algú ha dit...:

jordi kukat ha dit...

Jo crec que ja tinc clar aquí vaig a votar!! ;)
Feia temps que no ho tenia tan clar!

Salut!

Anònim ha dit...

La por als tribunals més alts deu haver jugat un paper prou important, al igual que la visió de cara Europa... però vaja, que ja era hora!!!

Endavant!