dimecres, de juliol 08, 2009

Anoxves

El cas Grütel, o com es diga, és ja una autèntica bomba de rellotgeria per al PP, sobretot per al valencià. De tots es sabut que darrere dels grans esdeveniments i de la especulació immobiliària podria haver alguna cosa que no quadrara. Per fi, pareix que la desjustícia espanyola ha començat a investigar fets que no pareixien ser molt legals. Els populars s'han adonat que el seu silenci davant els corruptes (com no van a callar si són tots uns corruptes) els pot portar algun disgust polític que altre. Els dos partits viuen tant sols per a guanyar eleccions, però de tots es sabut, que els populars valencians són els autèntics campions ja que viuen en contínues campanyes electorals (només cal escoltar els seus discursos, promeses promeses promeses i ZP dimissió) i pot ser per això, han elegit una altra tàctica aquestos dies.

Uns dels caps més visibles d'aquesta màquina que està destrossant el nostre país de dalt a baix, pareix que estiga en les hores comptades, sobretot si les acusacions acaben per ser reals. Camps, nuestro presidente, està en un envolat que no vol acceptar, ens fan tontos i ens fa veure que ell també vol que l'investiguen per a que es demostre la seva innocència. Davant, uns fets que cada volta són més difícils d'amagar (de fet, hi ha 11 proves que mostren com els vestits de Camps van estar pagats per aquesta trama corrupta) el PP comença a tirar de demagògia, però sobretot comença a mostrar incoherència.

El PP valencià s'ha tirat al burro de negar els fets i recolzar al seu president per damunt de tot. I clar, la jugada pareix que els estiga eixint mal. Estan nerviosos, sinó mirem com a la senyora alcaldessa es posa nerviosa atacant al president del govern espanyol (que poc originals per cert). Els propis populars s'adonen que Camps hauria d'haver dimitit per a demostrar que això dels vestits no era un "regal" de la trama. Les anxoves càntabres (pot ser Rita té accions en anxoves i està volen que la gent les compre, per això la publicitat, per a guanyar diners i pagar la fiança de Camps quan estiga a presó) es mostren com ara la tàctica no es defensar la no culpabilitat de Camps i atacar a l'enemic de la manera més fàcil. No tenen assessors polítics? Pareix mentira que en els diners que tenen no saben contractar a gent que els mesures les seves actuacions públiques. Les actuacions de Rita ens mostren com ara el que s'intenta es ja justificar lo que abans negaven, que Camps va rebre 12000 euros amb vestits. Les anxoves a Camps li van a parèixer autèntics maldecaps ja que el PP ja no el defensa, ara ataquen a l'enemic per a fer veure que no són ells els únics dolents que accepten "regals". Total, lo més normal del món és rebre regals valorats en 12000 euros per ser president de la Generalitat, què qui no ho acceptat mai? De segur que ho faria per a poder arribar a final de més. Què tenen a veure les anxoves del Revilla (un dels pocs polítics que sempre diuen el que pensen i no pensen el que diuen) ara? El mateix serà una cosa que una altra...

En fi, se'ns pixen a sobre i diu que plou. Crec que Camps no va a donar cap ajuda al sector pesquer (les anxoves li van a sentar mal) perquè s'ha adonat que s'està quedant sols i els que defensen no el defensen: admeten que és el que tots sabíem, un corrupte que no vol eixir del búnquer del poder.